Hvordan få mest ut av sine digitale enheter

De fleste av oss har blitt veldig digitale med nettbrett, smarttelefon, smartklokke og mye mer. Men flere digitale enheter betyr ikke at hverdagen blir mer effektiv. For mange enheter kan bety for mye å holde styr på. Dessuten er det vanskelig å ta alle enhetene i bruk regelmessig. Under vil du finne noen ideer til å utnytte de enhetene du har, og hvilke du burde skaffe deg.

Synkronisere mobil og PC

Istedenfor å sjonglere mellom mange enheter kan det være en fordel å ha alt tilgjengelig på én enhet, for eksempel PCen din. Gjennom skyen kan du laste opp og dele alle de viktige filene dine. Abonnementer kan også brukes på tvers av enheter. Ved å koble din bærbare PC, stasjonære PC, mobil og nettbrett trenger du ikke å ta med deg alle enhetene hver gang du skal på skole eller jobb.

Digitale enheter du burde ha

Hvilke enheter du burde ha, og hvordan de burde brukes, vil variere avhengig av livsstilen din. Er du student kan et nettbrett være god for å ta notater, søke opp informasjon til oppgaver og markere artikler. I kombinasjon med en elektronisk penn vil dette gjøre skolehverdagen lettere. Med en kontorjobb vil en pulsklokke være et viktig verktøy. Ta en titt her for å finne flere tilbehør som kan være nyttige!